Food for Good Vibes

Duurzame kookworkshops op maat en in uw buurt

voor teambuilding of ander culinair feestje

Open aanbod

Deze workshops zijn gericht op een nieuwe mindset rond voeding. Een verrassend aanbod om te tonen dat gezonde voeding ook verrukkelijk kan zijn.

Deze workshops gaan door in het kookatelier te Balen, reserveer uw plaatsje met een mail naar [email protected]


     Hapjes en Sapjes  8 april 2020     19.00 uur prijs €42

Een maaltijd beïnvloedt direct hoe je je voelt. Wanneer je suikerrijk eet, zal je dat snel merken in je lichaam, je krijgt meteen een boost aan energie. Maar is veel suiker eten de juiste manier om energie te krijgen?

In deze workshop leren we hoe je meer energie en vooral langer energie kan krijgen door de juiste voeding. Evenwichtige hapjes en sapjes kunnen jou meteen stabiele energie geven voor meerdere uren.

We leggen in deze workshop de nadruk op ontbijt en tussendoortjes, daar laten we ons meestal verleiden door veel zoetigheid en wees gerust het kan ook lekker anders!


    Chocolade gezonde lekkernij    4 mei 2020    19.00 uur prijs €35

Snoepen is iets van alle leeftijden: jong en oud kan dikwijls de verleiding van zoetigheid niet weerstaan.

Gelukkig! Chocolade snoepen mag en is bovendien gezond. Daarom past Echte Belgische chocolade ook hier in het winkeltje. Chocolade eten met mate en van de goede Belgische kwaliteit, is puur gezond genot!

deze workshop kan ook op een door u gekozen locatie plaatsvinden

meer info hier


Kookworkshop op aanvraag minimum 6 personen

Typisch Belgisch

Belgische producten, we mogen er fier op zijn! Deze duurzame workshops speciaal voor genieters die bewust kiezen voor al het lekkers van en uit eigen bodem en volgens het seizoen. Wat dacht je van ?

Koken met BIO streekbieren zoals Gageleer.

Koken met Belgische chocolade

Koken volgens het seizoen

Elk seizoen heeft immers zijn rijkdom en variatie aan groenten en fruit. We werken met kraakverse streekproducten en koken volgens het ritme van de seizoenen.

We bereiden een combinatie van energieke feestelijke hapjes, lekkere soepen, originele hoofdgerechten en verrukkelijke desserts.

De lente asperge menu

De zomer BBQ

De herfst pompoen/witloof/wild menu

De winter feestelijke menu’s

Het volledige aanbod vind je hier www.foodforgoodvibes.be